Floravontuur Promotie Zoetermeer

Van As Makelaardij en Just Notarissen geven Voedselbankactie vliegende start

donderdag 21 november 2019

Tijdens de jaarlijkse Beaujolais Primeur Party van de Floravontuur Businessclub, verzorgd door Hotel Golden Tulip Zoetermeer - Den Haag, heeft het Zoetermeerse bedrijfsleven zich onvoorwaardelijk achter de Floravontuur Voedselbankactie geschaard. Caroline van As (Van As Makelaardij) en Camillus Overmeire (Just Notarissen) hebben in een vurig betoog de aanwezige ondernemers opgeroepen massaal mee te doen aan de actie. Zij gaven direct het goede voorbeeld en zegden beiden een donatie van maar liefst € 1.000 toe. De Voedselbankactie kreeg met deze sympathieke actie een werkelijk vliegende start.

De Businessclub bedankt Van As Makelaardij en Just Notarissen voor de enorm gulle donatie. Ook de donateurs die hebben bijgedragen aan de Beaujolais Primeur Party en aan de realisatie van de Voedselbankactie zelf verdienen een pluim: Hotel Golden Tulip Zoetermeer - Den Haag, PLUS Supermarkt Verheul, Mediageniek, Loyals, Remto Automaterialen. 

Er hebben al veel leden van de businessclub een donatie gedaan of toegezegd. Wil jij ook meehelpen? Heel goed, want iedereen kan wel eens wat hulp gebruiken! Doneren kan al vanaf 10 euro. Doe mee en doneer via www.voedselbankactie.nl.

Naar nieuwsoverzicht