Floravontuur Promotie Zoetermeer

Voedselbank Actie

maandag 13 november 2017

Help de Voedselbank Zoetermeer!

In de afgelopen jaren is er rond de Beaujolais Primeur Party steeds een geslaagde inzameling gedaan voor de Kerstpakketten van de Voedselbank. Floravontuur Promotie Zoetermeer hecht eraan om ook dit jaar, in de aanloop naar de feestmaand, het belang van onze Voedselbank weer te benadrukken. TIjdens de Beaujolais Primeur Party zamelen wij daarom voedingsmiddelen in die worden gebruikt om de huishoudens in Zoetermeer die van de voedselbank afhankelijk zijn een extra mooi kerstpakket voor de kerstdagen te bezorgen. Doet u mee?

Wat moet ik doen? 

Neem op 16 november een bijdrage mee in de vorm van houdbare levensmiddelen voor deze kerstpakketten. Denk aan koffie, thee, verpakte pasta en rijst, groenten, vlees en vis in blik, houdbaar broodbeleg, sappen en dranken (geen alcohol) en aan lekkernijen als koek en ander lekkers. Uw bijdrage wordt enorm gewaardeerd! De Voedselbank Zoetermeer zal zelf ook aanwezig zijn op 16 november en onze donateur Scholte Verhuis Groep Euromovers zal het transport weer verzorgen.

Of bestel een samengeseteld pakket van 15, 25 of 50 euro via Voedselbank Actie Kerst 2017 Zoetermeer

Adriaan Verheul, eigenaar van Plus Benthuizen, omarmt dit initiatief en draagt bij door Zoetermeerders met weinig tijd toch hun steentje te laten bijdragen. Elke donatie wordt royaal omgezet naar zinvolle producten waarmee de kerstpakketten worden samengesteld. Alles wordt uiteraard netjes bezorgd bij de Voedselbank. Een prachtige samenwerking waarvan wij hopen dat deze als een olievlek door de regio gaat. Doe jij ook mee? Dit kan tot 20 december 2017.

Naar nieuwsoverzicht