Floravontuur Promotie Zoetermeer

Word vriend van Bodega Norton Culinair Zoetermeer 2019

donderdag 13 juni 2019

Over 3 weken strijkt het grootste én gezelligste terras van de regio weer neer op de Markt in Zoetermeer. Op vrijdag 5 juli, zaterdag 6 juli en zondag 7 juli kan tijdens het festival Bodega Norton Culinair Zoetermeer weer kennisgemaakt worden met de culinaire hoogstandjes van maar liefst zestien Zoetermeerse restaurants en horecaondernemers. Toegang tot het festival is gratis en gedurende het hele weekend is een mooi muzikaal programma samengesteld.

Samen met de hoofdsponsor Bodega Norton en de deelnemers kijken wij uit naar een mooie editie van dit culinaire festival. Er staan ook dit jaar weer een aantal kleine veranderingen te gebeuren bij het festival, maar daar houden we je via de sociale media graag van op de hoogte. Om het festival een kwaliteitsslag te laten maken zijn we op zoek naar vrienden en sponsoren van het festival!

Vrienden van Culinair Zoetermeer
Draag je het festival een warm hart toe en wil je je bedrijf onder de aandacht brengen bij meer dan 30.000 goedgehumeurde bezoekers? Wil je je relaties of je werknemers op een culinaire wijze ontvangen of wil je gezellig zelf het festival bezoeken? Dan hebben wij een aantal interessante pakketten en arrangementen voor je samengesteld. In deze bijlage is te zien wat deze sponsorpakketten allemaal inhouden. Help jij mee Culinair Zoetermeer verder te laten groeien?

Klik hier voor de vriendenpakketten.

Als je geïnteresseerd bent in een andere vorm van sponsoring of in een andere samenstelling van één van de pakketten, dan kunnen we in overleg iets op maat samenstellen.

Mocht je geïnteresseerd zijn in een vriendenpakket, familiepakket of sponsorpakket, neem dan uiterlijk 23 juni contact op via de mail of telefonisch met Jeffrey de Bake via 079 316 16 17

Meer informatie over Bodega Norton Culinair Zoetermeer staat op de website.

Naar nieuwsoverzicht