Floravontuur Promotie Zoetermeer

Zoetermeer On Stage Beroepenfeest 2020

dinsdag 17 december 2019

ZOETERMEER ON STAGE ZOEKT PROFESSIONALS M/V ZOALS ONDER ANDERE:

GAME MAKER   DOKTERSASSISTENT bibliotheekmedewerker   beauty branche astronaut bakker ● RECEPTIONISTE  ADVOCAAT  monteurICT’er  bloemist ● kapper theaterberoep SCHOENMAKER DIERENARTS ● horeca  ●  reisbureaumedewerker  ●  accountant  verzorgenden en al die andere mooie beroepen!!

Help de Zoetermeerse MBO'er bij hun beroepskeuze en kom vertellen over je beroep of bedrijf aan leerlingen. 

Donderdag 12 maart 2020 wordt het Beroepenfeest On Stage georganiseerd, hierbij gaan ondernemers en circa 250 beroepsbeoefenaren in gesprek over hun beroep en de werkdag. Te gast zijn de vmbo-leerlingen van het Beroepscollege Zoetermeer, MAVO Zoetermeer, Oranje Nassau College Clauslaan, Oranje Nassau College Parkdreef, Picasso Lyceum en Pleysier College.
Met een bevlogen verhaal geef je de leerlingen belangrijke informatie m.b.t. de keuzes die zij moeten maken voor de toekomst.

Op de Bedrijfsbezoeken Doe Dag op 26 maart leggen de leerlingen waarmee beroepsbeoefenaren tijdens het Beroepenfeest een match hebben gemaakt bedrijfsbezoeken af. Deelnemen aan Zoetermeer On Stage is een fantastische aanvulling op MVO-activiteiten en kom je direct in contact met toekomstige stagiairs, collega’s of medewerkers.

Wil je deze zevende edtie ook van de partij zijn en heb je je nog niet aangemeld? Dat kan via deze link: www.zoetermeeronstage.nl/aanmelden.

Voor in de agenda
- Informatiebijeenkomst/briefing beroepsbeoefenaren & matchmakers
Dinsdag 18 februari 2020 van 17.00 - 18.30 uur (inloop vanaf 16.30 uur) bij Ter Zake Het Ondernemershuis
- Beroepenfeest
Donderdag 12 maart 2020 van 13.00 uur tot 16.00 uur met aansluitend een netwerkborrel bij de Dutch Innovation Factory
- Doe Dag Werkbezoeken
Donderdag 26 maart 2020 op uw werkplek

Contactgegevens projectleider:
Nicole Hofland, mail@zoetermeeronstage.nl 

Naar nieuwsoverzicht