Floravontuur Promotie Zoetermeer

FORUM Zoetermeer

Iedere Zoetermeerder komt in het Forum

Het Stadhuis-Forum is een centrale plek in het Stadshart waar alle Zoetermeerders welkom zijn. Het Stadhuis-Forum is dagelijks geopend van 8.00 uur tot 20.00 uur. Het Forum is de nieuwe hoofdvestiging van Bibliotheek Zoetermeer en is een verzamelplek voor meerdere lokale organisaties, waaronder ook Floravontuur Promotie Zoetermeer. Het Forum is dé plek om te lezen, te leren, te ontmoeten of gewoon te genieten van een heerlijke kop koffie in het Forum Café. 

De lokale organisaties komen samen op verschillende 'pleinen', die alle per thema zijn ingedeeld.

Op het plein Stad & Vrije Tijd, dat zich direct naast de ingang aan het Stadhuisplein bevindt, staat het vol informatie over al het moois dat er in Zoetermeer te beleven is. Floravontuur heeft hier een groot LED-scherm tot haar beschikking waarop de aankomende evenementen en activiteiten in de stad worden getoond. Tevens beheert Floravontuur de kast met flyers en brochures van alle aanbieders van activiteiten en attracties in de stad.

Het plein Stad & Vrije Tijd is nooit saai en steeds anders. Naast het rijke aanbod van lees- en informatiemateriaal bevindt zich hier ook het Architectuurpunt Zoetermeer, worden er informatieve en creatieve workshops gegeven en kun je er genieten van steeds wisselende tentoonstellingen.Kom gerust eens langs bij het Stadhuis-Forum, plein Stad & Vrije Tijd.