Floravontuur Promotie Zoetermeer

Wandelen & fietsen

Er is zo veel te zien binnen onze stad, zowel te voet als op de fiets. Naast de mooie stadsarchitectuur binnen de wijken beschikt Zoetermeer ook over veel groen, mooie parken en beschikken we zelfs over een eigen strand. Er zijn verschillende wandel- en fietsroutes beschikbaar om de stad goed te verkennen!

Wandel- en fietsroutes

Er zijn diverse wandel- en fietsroutes beschikbaar om de stad te verkennen en wordt er hard gewerkt aan nieuwe routes die ook langs de recent ontwikkelde gebieden gaan. 

Online

Gedrukt

Jaarlijks wordt de Floravontuur Wandeltocht gelopen met een enthousiaste groep wandelaars. Deze wandeling (verschillende afstanden) is door het hele jaar heen te lopen. Deze routes kunnen via ons opgevraagd worden.

TOP Bentwoud & Westerpark

Een TOP staat voor Toeristisch Overstap Punt. Een 'knooppunt' waar diverse bewegwijzerde en onbewegwijzerde fiets- en wandelroutes samen komen. Een TOP is goed bereikbaar per auto en beschikt over voldoende parkeergelegenheid. In de nabije omgeving van de TOP is vaak horeca te vinden, voor een kopje koffie en waar eventueel een oplaadpunt voor elektrische fietsen beschikbaar is. Floravontuur Promotie Zoetermeer heeft actief bijgedragen aan deze TOP locaties. In Zoetermeer beschikken wij over twee locaties. Naast dat de routes online op de website staan zijn deze ook digitaal te openen via Route.nl.