Floravontuur Promotie Zoetermeer

Onze evenementen

Zoetermeer: evenementenstad! Nog nooit werden er zo veel evenementen georganiseerd in onze mooie stad als nu. Daar zijn wij ontzettend trots op. Floravontuur Promotie Zoetermeer draagt hier zelf aan bij door met het eigen team en partners een aantal mooie beeldbepalende evenementen te organiseren voor de inwoners en bezoekers van de stad. 

UITFestival Zoetermeer

In samenwerking me het Cultuurpodium De Boerderij, het Stadstheater Zoetermeer en CKC & partners heeft op zaterdag 14 september 2019 de tweede UITfestival Zoetermeer plaatsgevonden. Dit festival is dé aftrap van het nieuwe culturele seizoen. Naast professionele previews van bekende artiesten die in Cultuurpodium De Boerderij en het Stadstheater Zoetermeer staan laten diverse culturele instellingen en verenigingen zien wat zij in huis hebben. Een heerlijke dag uit voor jong en oud. 

Bekijk de website van het UITfestival Zoetermeer

BODEGA NORTON CULINAIR ZOETERMEER

Aan het begin van de zomer toveren wij de Markt om tot een waar culinair paradijs, een mooiere kick-off van de zomervakantie is er niet! Verschillende Zoetermeerse restaurants doen mee en laten de bezoeker genieten van een hoop lekkere gerechten en wijnen in combinatie met leuke optredens. Ook aan de kinderen is gedacht, Kids Culinair zorgt ieder jaar weer voor vermaak. Een leuk festival om te bezoeken met het gezin, vrienden en familie! In 2020 zal het evenement plaatsvinden van 3 tot en met 5 juli.

Bekijk de website van Culinair Zoetermeer

KLASSIEK ZOETERMEER

In samenwerking met CKC & partners organiseren wij Klassiek Zoetermeer, een meerdaags festival waar klassieke muziek toegankelijk wordt gemaakt voor alle leeftijden. Op diverse locaties in de stad worden optredens, workshops en andere activiteiten georganiseerd. Klassiek Zoetermeer sluit af met een groot openlucht-slotconcert op de Markt.

Bekijk de website van Klassiek Zoetermeer

BEVRIJDINGSFESTIVAL

Elk jaar vieren wij met de stad Zoetermeer de vrijheid op de Markt! Gedurende de dag vinden er diverse activiteiten en optredens plaats. In de avond barst het feest los met optredens van bekende artiesten. Op 5 mei 2019 is de 20e editie van dit gratis festival ontzettend goed bezocht. Ruim 25.000 bezoekers bezochten die dag de Markt.

Bekijk de website van het Bevrijdingsfestival Zoetermeer

Onze andere evenementen

Floravontuur Promotie Zoetermeer organiseert ook o.a. :

Gluren bij de Buren Zoetermeer
Floravontuur Wandeltocht
Sportgala Zoetermeer
Floravontuur Najaarskermis
Publieksprijs Kunst & Cultuur

Charity Gala Dinner

Jaarlijks organiseren wij in samenwerking met een aantal Zoetermeerse bedrijven en organisaties het Charity Gala Dinner Zoetermeer. Tijdens dit feestelijke diner worden fondsen verzameld voor mooie lokale goede doelen en wordt het Festival Culinair Zoetermeer ondersteund.