Floravontuur Promotie Zoetermeer

Onze evenementen

Zoetermeer: evenementenstad! Nog nooit werden er zo veel evenementen georganiseerd in onze mooie stad als nu. Daar zijn wij ontzettend trots op. Floravontuur Promotie Zoetermeer draagt hier zelf aan bij door met het eigen team en partners een aantal mooie beeldbepalende evenementen te organiseren voor de inwoners en bezoekers van de stad. 

UITFestival Zoetermeer

Dit jaar organiseren wij voor het eerst in samenwerking met Cultuurpodium De Boerderij, het Stadstheater Zoetermeer, CKC & partners en de Stadsamateurs het UITFestival Zoetermeer, voorheen Cultuur Lokaal. Dit festival is dé aftrap van het nieuwe culturele seizoen. Naast professionele previews van bekende artiesten die in Cultuurpodium De Boerderij en het Stadstheater Zoetermeer staan laten diverse culturele instellingen en verenigingen zien wat zij in huis hebben. Een heerlijke dag uit!

Bekijk de website van het UITfestival Zoetermeer

BODEGA NORTON CULINAIR ZOETERMEER

Elk jaar in aan het begin van de zomer toveren wij de Markt om tot een waar culinair paradijs, een mooiere kick-off van de zomer is er niet! Verschillende Zoetermeerse restaurants doen mee en laten de bezoeker genieten van een hoop lekkere gerechten en wijnen in combinatie met leuke optredens. Ook aan de kinderen is gedacht, Kids Culinair zorgt ieder jaar weer voor vermaak. Een leuk festival om te bezoeken met het gezin, vrienden en familie!

Bekijk de website van Culinair Zoetermeer

BEVRIJDINGSFESTIVAL

Elk jaar vieren wij met de stad Zoetermeer de vrijheid op de Markt! Gedurende de dag vinden er diverse activiteiten en optredens plaats. In de avond barst het feest los met optredens van bekende artiesten. In 2019 zal de 20e editie van dit mooie evenement plaatsvinden!

Bekijk de website van het Bevrijdingsfestival Zoetermeer

KLASSIEK ZOETERMEER

In samenwerking met CKC & partners organiseren wij Klassiek Zoetermeer, een meerdaags festival waar klassieke muziek toegankelijk wordt gemaakt voor alle leeftijden. Op diverse locaties in de stad worden optredens, workshops en andere activiteiten georganiseerd. Klassiek Zoetermeer sluit af met een groot openlucht-slotconcert op de Markt.

Onze andere evenementen

Floravontuur Promotie Zoetermeer organiseert ook o.a. :

Gluren bij de Buren Zoetermeer
Floravontuur Wandeltocht
Sportgala Zoetermeer
Battle of the Bands
Floravontuur Najaarskermis
Publieksprijs Kunst & Cultuur

Charity Gala Dinner

Jaarlijks organiseren wij in samenwerking met een aantal Zoetermeerse bedrijven en organisaties het Charity Gala Dinner Zoetermeer. Tijdens dit feestelijke diner worden fondsen verzameld voor mooie lokale goede doelen en wordt het Festival Culinair Zoetermeer ondersteund.