Floravontuur Promotie Zoetermeer

Floravontuur Wandeltocht

Wandelliefhebbers opgelet! Op zaterdag 25 mei organiseren wij met Sportief Wandelgroep Zoetermeer voor de vijftiende keer de Floravontuur Wandeltocht. Dit wandelevenement is voor zowel beginners als gevorderden, voor jong en oud, voor iedereen die er graag op uit gaat! De routes variëren van 5 tot 40 kilometer en nemen de wandelaars mee langs de veelzijdige architectuur en door de prachtige natuur in en rond onze stad.

Of je nu aan het trainen bent voor een grotere wandeling of gewoon lekker met het gezin een gezellige middag wilt, de Floravontuur Wandeltocht is voor iedereen. De kortste route van 5 kilometer is namelijk ook prima te doen met een kinderwagen of rolstoel.

Onderweg zijn er voldoende rustpunten en mogelijkheden tot het kopen van consumpties. De langste route gaat dit jaar richting Delft!

Afstanden/starttijden:
5 km* van 10.00 uur tot 14.00 uur
10 km van 10.00 uur tot 14.00 uur
15 km van 09.00 uur tot 14.00 uur (ook Nordic Walking)

25 km van 07.00 uur tot 11.00 uur
40 km van 07.00 uur tot 09.00 uur

Het start- en finishbureau Open 7.00 uur en sluit om 17.00 uur.

* Afstand is tevens geschikt voor deelnemers met kinderwagens en rolstoelen.

Inschrijven: Dit kan op de dag zelf bij het startbureau. 

Het inschrijfgeld bedraagt € 4,- per persoon. Leden van een wandelbond krijgen €1,-  korting. Kinderen tot 12 jaar betalen € 2,50. Groepen van meer dan 10 personen betalen €3,- per volwassenen en € 2,- per kind.

Medaille/Cijfer: Wandel je voor de eerste keer mee? Dan ontvang je een mooie medaille. Deelnemers die de wandeltocht al eerder hebben gelopen ontvangen een cijfer dat overeenkomt met het aantal malen dat is deelgenomen. Na de wandeling worden wandelboekjes afgestempeld en ontvangt u een plaatje.

E.H.B.O.: Op de routes en bij de start/finish is professionele hulp aanwezig.

Controle: Op de verschillende rustpunten bevinden zich onbemande of bemande stempelpunten. De deelnemers moeten zelfstandig op de startkaarten stempelen.

Consumpties: Deze zijn op de verschillende rustpunten verkrijgbaar tegen betaalbare prijzen.

Startplaatst: SnowWorld Zoetermeer, Buytenparklaan 30. (Gratis parkeren) Bereikbaar met de Randstadrail halte Zoetermeer Voorweg Laag. (volg de borden SnowWold, circa 15 min. Lopen) Auto: A12 richting Utrecht, afslag Zoetermeer Centrum, volg borden SnowWorld. A12 richting Den Haag, afslag Zoetermeer, volg de borden SnowWorld. Raadpleeg www.9292ov.nl voor de actuele dienstregelingen met de trein, Randstadrail en busstreekvervoer. Kijk voor een uitgebreide routebeschrijving op www.snowworld.com

Lowa ‘Road to Nijmegen’
Beter wandelen? Laat je bij terugkomst uitgebreid informeren over de nieuwe collectie Lowa wandel-schoenen en test de schoenen ter plekke in de Lowa Experience Trailer. Deze mogelijkheid wordt de wandelaars aangeboden door Wandelspeciaalzaak Van Herwijnen.